Gispen Outlet verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Di - Za / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispenoutlet.nl

Vitra bureaustoel, de bureaustoel van Gispen

Uw werkplek of woon inrichting verdient zo nu en dan een nieuwe eye-catcher, het mooie van onze meubels is dat ze over een prachtig design beschikken en ook nog eens duurzaam zijn. Dat zijn beide goede redenen om een item van de Vitra lijn aan te schaffen vindt u ook niet?  

Wilt u goedkoop Vitra bureaustoel kopen voor uw woon inrichting, werkplek thuis of op kantoor? Dan moet u bij Gispen Outlet zijn, wij hebben prachtige design stoelen op onze website waaronder de Zinn Smart en de Vitra Meda ofwel de Meda chair.

Wij verkopen verschillende design items van de lijn Vitra, en dit doen wij tegen zeer voordelige prijzen. De meeste items zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u kunt uw stoel na aankoop meteen gebruiken. Wij streven ernaar dat een design van het merk Gispen voor iedereen haalbaar is.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Gispen bureaustoel, design voor een leuke prijs

Bent u op zoek naar een mooie bureaustoel kies dan de Gispen Zinn bureaustoel of de Vitra bureaustoel. De bureaustoel van Gispen zijn perfect voor zakelijke openbare ruimtes, gemakkelijk in te stellen en hebben een mooie design. Deze stoel is afkomstig van dezelfde lijn als de Charles Eames, een zeer bekende en geliefde design fauteuil.

Persoonlijk advies bij kopen van Vitra bureaustoel

Kom voor persoonlijk advies langs bij in onze showroom, wij leggen dan uit waar u op moet letten en brengen u op de hoogte van specifieke eigenschappen zo kunt u een goede keuze maken voor de inrichting van uw woon of werkplek. 

Wilt u een Vitra bureaustoel kopen bij ons in de winkel, geen enkel probleem. U kunt de Vitra serie online bekijken en per mail een item reserveren voor een bezichtiging. Nadat u uw aankoop via de mail gereserveerd heeft nodigen wij u graag uit in onze showroom voor het bezichtigen en een professionele toelichting door een van onze medewerkers.