Gispen Outlet verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Di - Za / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispenoutlet.nl
Gispen TM zitsta

Gispen TM zitsta

TM Zit/Sta is een ontwerp van Gispen Design Team. Afwisselend werken: staand aan het werkblad, zittend op een bureaustoel. Het verstelbare blad past zich snel aan de gewenste werkhoogte aan.

Van 70 cm naar 127 cm in 18 seconden, voor een vloeiende overgang van zittend naar staand werken. Individuele werkplek, ergonomisch verantwoord en voldoet aan de norm 2441.

Beleef de Gispen TM zitsta

Kleuren & Informatie

Het functionele design is doordacht, zodat het een gezonde werkhouding ondersteunt. Het frame, blad en onderstel zijn eenvoudig te monteren. Het bureau is verkrijgbaar in verschillende blad- en lakkleuren. Hiermee kunt u het bureau een persoonlijke tint geven.

Gispen
Gispen TM
Peter de Boer
T-Poot
Ja
Beleef de Gispen TM zitsta

Gispen TM zitsta: het ontwerp

Gispen TM zitsta ontwerp

De maker van de Gispen TM zitsta

de maker van Gispen TM zitsta

Peter de Boer

Peter de Boer (1952) volgde de MTS en HTS werktuigbouw en Industrial Design aan de Rietveld Academie. Aan de Rietveld Academie is de keuze tussen edelsmeden en Industrial design niet gelijk gemaakt. Onder Jaarsveld, een van de eerste industrieel ontwerpers, komt echter de passie voor het vak van industrieel ontwerper naar boven. Na een stage bij Gispen, werkte hij na zijn afstuderen korte tijd als freelance ontwerper, om sinds 1980 als product designer in vast dienstverband bij Gispen te gaan werken.

Peter de Boer heeft voor Gispen een groot aantal producten ontworpen waaronder stoelen, tafelprogramma’s, werkpleklijnen, lampen en kasten . De Boer vindt het vooral interessant om het hele traject van de vraag van de klant, of van de afdeling marketing, het schetsen, de bouw van het prototype en de industriële productie te beheersen.